Aangenaam,

ik ben Louis Kramer

Ik ben 6 december 1961 geboren in Krommenie. In 1988 ben ik getrouwd met Leontine, uit het naburige dorp Assendelft. We hebben twee kinderen, Michael en Shannon, en inmiddels ook twee kleinkinderen. Eén dag in de week passen we op, vermoeiend maar we genieten ervan.

Na een economische hbo-studie te hebben afgerond heb ik tot 2005 bij diverse bedrijven commerciële functies vervuld. Na een carrière loopbaanonderzoek bij LTP in Amsterdam heb ik besloten om het hbo-onderwijs in te gaan.

De laatste jaren heb ik met veel plezier en voldoening het project “Jong Ondernemen” opgezet, waarbij studenten zelf een onderneming moeten starten.

Louis Kramer

Hobby’s hebben met sport te maken. Ik ben regelmatig bij de fitness te vinden of “hardlopend” langs het strand. Het is voor mij ontspanning door inspanning. De andere sport is honk- en softbalvereniging Alcmaria Victrix. Ik ben geen actieve honkballer meer maar sinds twee jaar verzorgen Leontine en mijzelf gedurende het seizoen een hapje en een drankje voor toeschouwers en spelers.

In 2018 heb ik als aanvulling op mijn bedrijfseconomische kennis de cursus “Financieel Planner” gevolgd. Hoewel ik dacht financieel alles onder controle te hebben, bleek al snel dat ook ik verbeteringen moest aanbrengen. Ik vrees dat iedereen hulp kan gebruiken om zijn of haar financiën op orde te krijgen.

Belangrijk is dat degene met wie je in gesprek gaat over je eigen financiën, te vertrouwen is. Voor mij betekent dat kennis over de materie en volledige geheimhouding naar anderen. Een eerste gesprek moet dat vertrouwen wederzijds geven. Zo niet, dan neem je afscheid van elkaar.

Scroll naar boven